Filmsport

Filmsport? Dat is Digital Playground voor volwassenen! Voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en verjaardagen.

Altijd al je eigen film willen maken? Filmsport geeft je de vrijheid om zelf een film te produceren waarin jij en je vrienden, familieleden of collega’s een rol spelen. Nou ja vrijheid; er zijn wel een aantal regels, want het heet niet voor niets Filmsport!

Hoe je hier mee omgaat is helemaal aan jou. Wat doe jij bijvoorbeeld bij de workshop Improvisatiefilm wanneer je een rol afzetlint in je handen geduwd krijgt met de opdracht om hier een romantische film over te maken, gebaseerd op het spreekwoord “op ieder potje past een dekseltje”? Denk aan de Lama’s, maar dan anders, want bij Improvisatiefilm spelen jij en je team zelf de hoofdrol.

Eng? Een beetje, maar met een lef, creativiteit en een goede samenwerking kom je een heel eind. Leuk? Niet te filmen zó leuk!

Ga voor een compleet overzicht van de Filmsport mogelijkheden, verhuur van het medialab en presentatie opties naar de Filmsport Website!