Nieuws

Europese Makerweek

Tijdens de Europese Makerweek slaan HetLAB Rotterdam, de Bouwkeet en Hottentot de handen in elkaar om op 4 juni een bijzondere workshop te geven .

Kids maken de stad

My Virtual Rotterdam

Digital Playground en Museum Rotterdam lanceren My Virtual Rotterdam. Een rondleiding-workshop waarin de wederopbouw centraal staat en leerlingen zelf een virtual reality werkstuk maken.

Nieuwe workshop van DP & Museum Rotterdam

Animated GIF's met Keith Haring

De tentoonstelling is voorbij, gelukkig hebben we de beelden nog! In deze rondleiding + workshop maakten leerlingen een animated gif in de stiijl van Keith Haring.

Ruim 150 leerlingen deden mee

Level 21

In Level 21 leren leerlingen over beeldende kunst, nieuwe media, gamecultuur en gamedesign. Dit project wordt uitgevoerd op twee scholen met steun van de regeling Cultuureducatie met kwaliteit in het VMBO.

21st Century Creativity in de klas

Hands-on tablettraining

In onze workshop maken docenten kennis met de mogelijkheden en kansen van het gebruik van tablets in het onderwijs. Mits goed gebruikt kan het een waardevolle tool zijn.

Ondersteuning voor Blended Learning

Slim, Verstandig en Handig met media

Vanaf nu is de methode Slim, Verstandig & Handig met Media geheel gratis te gebruiken. Mediawijsheid, ook voor het praktijkonderwijs.

Dé methode voor praktijkonderwijs